Börsdata


En #gillaentreprenör – inte reklam utan helt enkelt bara bolag jag gillar! Läs gärna den här långa intervjun med Börsdata om hur du bäst använder screeners i investeringar.

För att hålla koll på och göra snabbanalyser av bolag använder jag Börsdata. Jag gillar även deras screener som jag använder när jag fiskar efter nya bolag att titta närmare på. Du hittar deras grafer och tabeller i många av mina inlägg.

Jag tycker det här är en bra och pålitlig tjänst med massor av bra funktioner, som drivs av engagerade entreprenörer med investerarhjärtat på rätta stället. Den fantastiske bloggaren 4020 är grundare. Den passar främst dig som har ett aktivt intresse i dina investeringar och antingen vill ha Börsdata som underlag i dina egna analyser, vill få bättre koll på din portfölj eller vill få en referenspunkt när du läser aktieanalyser i till exempel tidningar.

Det är en väldigt rolig tjänst men eftersom du betalar för påbyggnadsdelarna tycker jag att inte du som bara tänker ha fonder eller egentligen inte är så intresserad av siffrorna bakom din portfölj ska välja den här tjänsten (där tycker jag sådant som indexfonder eller investmentbolag är bästa valet). Däremot passar Börsdata utmärkt för nybörjare som vill lära sig mer, eftersom allt är tydligt förklarat och enkelt presenterat.

Här några inlägg om att använda Börsdata

Skapa snygga portföljsidor med Börsdata

Så kan du använda Börsdatas screener